Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

 

Siny Dop
Pedagogisch medewerker plus

 

Ik ben Siny, 29 jaar en ik woon in Eemnes. Ik ben nu ruim 7 jaar werkzaam in de kinderopvang met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Na 7 jaar op een drukke verticale groep te hebben gewerkt en nu een paar maanden op een drukke babygroep te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, waar vooral aandacht en liefde is voor de kinderen.

Ik heb gemerkt met het meelopen bij Casa, dat er echt ruimte is om de kinderen alle aandacht en liefde te geven. Iets waar ik nu heel erg tegen aan loop.
Ik ben heel blij dat ik bij Casa mag werken en van iedere dag een feestje mag maken en de kinderen alles te geven wat ze nodig hebben. Zo zorg ik ervoor dat de kinderen met een voldaan gevoel thuis kunnen komen en alle leuke verhalen zullen vertellen. 

 


 

Karin Boodt
Pedagogisch medewerker plus

Mijn naam is Karin Boodt. Geboren in 1965. Vanaf mijn 18e jaar werk ik graag met jonge kinderen. Ze zijn zo puur en ongeremd. Sinds 2001 met veel plezier bij Casa; een kleinschalig kinderdagverblijf dat onder de vlag van de Stampertjes verder gaat.

Mijn kracht ligt bij het bieden van rust, ritme, vertrouwen en geborgenheid. Dat is als voedsel voor iedere kinderziel! Liefde, respect en ‘het goede voorleven’ zijn belangrijke waarden voor mij, die gewoon in mijn dagelijkse leven tot uitdrukking komen. Naast het zorgen voor een fijne dag wil ik kinderen spelenderwijs uitdagen en aansluiten bij hun ontwikkeling. 

Ik heb twee volwassen dochters en een fijn huwelijk. Wandelen, fietsen, kleding naaien, schilderen, zingen en dansen doe ik graag. Ons huis heeft op iedere verdieping een uitpuilende boekenkast, dus je begrijpt dat lezen één van mijn favoriete bezigheden is. Voorlezen van mooie prentenboeken blijft leuk. Ook al ken ik de meeste klassiekers uit mijn hoofd, want peuters willen altijd: “Nog een keer!”. 

Anne Achterberg
Leidinggevende

Graag stel ik me even voor. Ik ben al geruime tijd werkzaam in de kinderopvang branche waar ik tot op heden met veel plezier mijn vaardigheden inzet ten behoeve van ieder kind. De ontwikkeling die ieder mens door maakt is prachtig om te zien en in het bijzonder de ontwikkeling van kinderen, die in hun jonge jaren in een rap tempo zoveel dingen eigen maken. Daaraan te mogen bijdrage is mij zeer dierbaar.

Samen met het team een veilige haven creëren waar ieder kind mag zijn wie hij/zij is en zijn/haar eigen ontwikkeling mag doormaken. Dit te waarborgen op alle mogelijke vlakken is waar we het voor doen.

Naast mijn werk geniet ik ook van mijn gezin bestaande uit 3 kinderen en een echtgenoot. Wij gaan er graag op uit om mooie stukken natuur te verkennen, met de fiets of benenwagen. Graag combineren we dit met een leuk spelelement zoals een speurtocht. En wanneer het weer het echt niet toe laat genieten we van spelletjes binnenshuis of het lezen van een goed boek. Wanneer er tijd over is steek ik ook graag mijn handen in de boetseerklei of vind ik mijn rust door het schrijven van verhalen.