Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

Wij hebben bewust gekozen voor 1 gezamenlijke oudercommissie voor zowel het kinderdagverblijf als de peuterspeelzaal. De oudercommissie bestaat uit minimaal 2 ouders to maximaal 6 ouders.

Er wordt 5 x per jaar vergaderd. In deze vergaderingen spreken we over de algemene gang van zaken, beleidsstukken, eventuele veranderingen en de belevingen van de ouders betreffende de opvang en alles wat daarmee samen hangt.

Onze huidige Oudercommissie stelt zich graag voor:


Peter van Weeghel

Mijn naam is Peter van Weeghel en ik ben de vader van Casper van 3 jaar. Ik ben getrouwd met Tamara van Weeghel-Stam. We hebben naast Casper nog twee zonen, Koen(9) en Floris(7). Door verhuizingen zijn onze kinderen naar verschillende KDVs gegaan. 
In het degelijks leven ben ik manager bij een internationaal bedrijf en Tamara is therapeut.

Casper gaat sinds februari 2019 naar de Stampertjes en het bevalt ons goed, vandaar dat ik me ook graag beschikbaar stel voor de oudercommissie. Graag denk ik mee met de organisatie en de ouders van de Stampertjes om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke, veilige en constructieve omgeving hebben om zich in te ontwikkelen. 
Ik ben vaak op dinsdag- en vrijdagmorgen aanwezig om Casper weg te brengen, en ’s middags wordt Casper opgehaald door onze oppas, Nabila. 

 


Roos Parlevliet

Mijn naam is Roos Parlevliet, getrouwd met Seth en moeder van Juul 5 jaar en Gijs van 3 jaar. 

Sinds een aantal jaren wonen Seth en ik in Bussum op de Voormeulenweg. Ik werk fulltime bij een televisie productie bedrijf in Amsterdam en Juul en Gijs gaan de hele week naar een fijne gastouder in Bussum. Nu Juul wat ouder wordt merken we dat ze ook meer behoefte krijgt aan ‘schoolse’ begeleiding. Na de afgelopen Open dag hebben wij haar dan ook aangemeld voor de vrijdag bij De Stampertjes, en heb ik mezelf aangemeld voor de Oudercommissie. Met doordeweekse activiteiten overdag zullen jullie me niet treffen maar in de avonden ben ik zeker van de partij bij dingen die georganiseerd/gedaan moeten worden. Ik hoop dat jullie als ouders net zo enthousiast zijn om mee te helpen bij activiteiten
of voorbereidende klusjes. Tot gauw bij de Stampertjes! Priscilla

Graag wil ik mij voorstellen als lid van de oudercommissie. Ik ben Priscilla en moeder van Fayenna. Ik werk als Gastouder in Eemnes. Fayenna zit sinds september 2018 op de Stampertjes. Sindsdien ben ik zelf lid van de oudercommissie. 

Als lid van de oudercommissie hoop ik dat ik zowel de ouders als de kinderen kan helpen om een plezierige tijd te hebben op de Stampertjes. Ik zal zo veel mogelijk aanwezig zijn bij alle activiteiten.

Mocht je vragen hebben dan hoor ik die natuurlijk graag! Je mag me aanspreken op school, maar als je liever een mailtje stuurt mag dat natuurlijk ook! 

 

Heb je ideeën of vragen, spreek ons gerust aan als je ons tegenkomt of stuur een e-mail naar 
oc@stichtingkinderopvangstampertjes.nl