Vacature vrijwillige pedagogische groepshulp
Peuterspeelzaal en/of kinderdagverblijf en/of buitenschoolseopvang

Functieomschrijving

Als vrijwillige pedagogische groepshulp help je bij de begeleiding van een groep van vijf tot zestien peuters op de peuterspeelzaal, 6 kinderen op het kinderdagverblijf, 10 kinderen op de buitenschoolseopvang. Er zijn altijd twee betaalde beroepskrachten aanwezig, die de volledige verantwoordelijkheid hebben over de groep. We doen allerlei leuke (groeps) activiteiten zoals knutselen, liedjes zingen, verkleden en bewegingsspelletjes. Daarnaast begeleiden we op actieve wijze het vrij spel van kinderen. We hechten waarden aan ieders kijk en opvattingen en nodigen alle medewerkers uit om mee te denken met de beleidsvorming en behoud van de kwaliteit die we bieden.

Jouw profiel

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • Je kunt goed samenwerken in een klein team
  • Je bent beschikbaar op maandag en donderdag van 8.15-12.45 uur
    Na evaluatie van de eerste paar maanden zullen we, indien de wens aanwezig is, in overleg gaan met elkaar of uitbreiding mogelijk is.
  • Affiniteit hebben met het werken met jonge kinderen
  • Je bent open van geest en staat midden in het leven
  • Je straalt energie uit
  • Je neemt deel aan de teamvergadering 1 x in de twee maanden
  • Je staat open voor begeleiding en coaching door andere teamleden
  • Bereid tot het aanvragen van een VOG

Ons aanbod

• Je wordt opgenomen in ons gezellige kleinschalige team van ervaren pedagogisch medewerkers en vrijwilligers en gaat gezellig mee met het jaarlijkse teamuitje
  • Je wordt begeleid en gecoacht op de groep
  • Je wordt uitgenodigd mee te denken en je mening te geven.
  • We bouwen samen aan een kwalitatief goede opvang
  • Bij (incidentele) cursussen en de deskundigheidsbevordering (2 keer per jaar) zul je betrokken worden.
  • Je werkt op onze locatie in Bussum
  • Je krijgt een vast aanspreekpunt
  • Je krijgt vrijwilligersvergoeding, € 50,- per maand

De peuterspeelzaal is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 12.30 uur.
Het kinderdagverblijf is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00
Buitenschoolseopvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00-18.00

Interesse in deze vrijwillige functie?

Stuur je motivatie en CV naar AnneAchterberg@stichtingkinderopvangstampertjes.nl .
Voor meer informatie over deze vrijwillige vacature kan je contact opnemen met Anne Achterberg op 035-6920199/0628409181