Wij hebben bewust gekozen voor 1 gezamenlijke oudercommissie voor zowel het kinderdagverblijf als de peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang. De oudercommissie bestaat uit minimaal 2 ouders tot maximaal 6 ouders.

Er wordt 5 x per jaar vergaderd. In deze vergaderingen spreken we over de algemene gang van zaken, beleidsstukken, eventuele veranderingen en de belevingen van de ouders betreffende de opvang en alles wat daarmee samen hangt.

Onze huidige Oudercommissie stelt zich graag voor:

Oudercommissie Wie is Wie?

Priscilla

Graag wil ik mij voorstellen als lid van de oudercommissie. Ik ben Priscilla en moeder van Fayenna. Ik werk als Gastouder in Eemnes. Fayenna zit sinds september 2018 op de Stampertjes. Sindsdien ben ik zelf lid van de oudercommissie. Als lid van de oudercommissie hoop ik dat ik zowel de ouders als de kinderen kan helpen om een plezierige tijd te hebben op de Stampertjes. Ik zal zo veel mogelijk aanwezig zijn bij alle activiteiten. Mocht je vragen hebben dan hoor ik die natuurlijk graag! Je mag me aanspreken op school, maar als je liever een mailtje stuurt mag dat natuurlijk ook!

Jan

Hoi, ik ben Jan. Vriend van Charlotte en vader van Lene (10 maanden). Lene is één van de nieuwste bewoners van de Casa. We zijn net verhuisd van Amsterdam naar Bussum en we hebben een leuk stulpje gevonden aan de Sint Janslaan. Ik werk zelf als freelance art-director en Charlotte begeleidt jongvolwassenen met autisme. Ik hoop dat Lene de tijd van haar prille leven heeft op de Casa en ik ben in de oudercommissie gestapt om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Janneke Montano

Mijn naam is Janneke Montano en ik ben getrouwd met Mauro. Samen hebben we twee kinderen: Skyler (3 jaar) en Vesper (1 jaar). Ik werk bij de gemeente Utrecht en onze kinderen gaan op maandag en dinsdag naar de Casa. Skyler gaat sinds hij een half jaar oud was naar de Casa en Vesper sinds augustus van dit jaar (2019). Skyler zal binnenkort starten op school, maar heeft altijd erg genoten van zijn Casa tijd. We hechten veel waarde aan het gedachtengoed van de Casa, de rust, regelmaat, geborgenheid en vertrouwen en hopen dan ook dat Vespers Casa tijd net zo fijn zal zijn. Door deel te nemen aan de Oudercommissie, hoop ik de eigenheid van de Casa te borgen en mee te kunnen denken in nieuwe ontwikkelingen.

Florence

Mijn naam is Florence, getrouwd met Willem en moeder van Olivier (3 jaar) en Emilie (1 jaar). Olivier & Emilie gaan samen naar de Casa en Olivier naar de Stampertjes. Ik werk met plezier als gedragsdeskundige bij een grote zorginstelling in Amsterdam.Graag denk ik mee met de organisatie waaronder de herstart voor de Casa; om de authentieke gedachte te behouden en samen te kijken naar de nieuwe ontwikkelingen.

Brechje

Mijn naam is Brechje, 34 jaar, samenwonend met Roelof en moeder van Lynn (3), Roos (2) en Hannah (6 mnd). Ik werk in AmsterdamUMC op de spoedeisende hulp als SEH-verpleegkundige. Daarnaast af en toe als docent. Lynn en Roos gaan altijd met veel plezier, 2 ochtenden in de week, naar de Stampertjes. Het is een prettige plek om te komen, o.a. doordat het heel toegankelijk is. 1 groep met eigenlijk altijd dezelfde leidsters. Deze toegankelijkheid is heel prettig voor (mijn) kinderen en daarom wil ik er ook graag een steentje aan bijdragen om dit te waarborgen. Daarnaast vind ik het ook leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en hierover mee te denken.

Peter van Weeghel

Mijn naam is Peter van Weeghel en ik ben de vader van Casper van 3 jaar. Ik ben getrouwd met Tamara van Weeghel-Stam. We hebben naast Casper nog twee zonen, Koen(9) en Floris(7). Door verhuizingen zijn onze kinderen naar verschillende KDVs gegaan. In het degelijks leven ben ik manager bij een internationaal bedrijf en Tamara is therapeut. Casper gaat sinds februari 2019 naar de Stampertjes en het bevalt ons goed, vandaar dat ik me ook graag beschikbaar stel voor de oudercomissie. Graag denk ik mee met de organisatie en de ouders van de Stampertjes om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke, veilige en constructieve omgeving hebben om zich in te ontwikkelen. Ik ben vaak op dinsdag- en vrijdagmorgen aanwezig om Casper weg te brengen, en op te halen.

Heb je ideeën of vragen, spreek ons gerust aan als je ons tegenkomt of stuur een e-mail naar
oc@stichtingkinderopvangstampertjes.nl