Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

Groot worden doen we samen!

Ieder kind is welkom bij buitenschoolse opvang Wispeltuut

We zien elk kind als uniek met een eigen temperament, talenten en mogelijkheden. We geven kinderen de ruimte om te ontdekken, te experimenteren en zodoende te leren.

Op de BSO stimuleren we de kinderen in hun brede ontwikkeling (sociaal-emotioneel, cognitief (taal en rekenen) en motorisch).


Omdat de BSO na school de vrije tijd van een kind is, net als thuis, vinden wij dat kinderen een keuze moeten hebben in wat zij doen. Het is immers hun tijd.  Aan de andere kant willen we graag dat kinderen zich uitgedaagd voelen om op ontdekking te gaan en soms net een stapje verder gaan. In onze visie kunnen kinderen dan optimaal hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Iets waar zij later veel profijt van ondervinden. Maar we snappen ook dat je daar als kind niet altijd zin in hebt en soms lekker wilt ontspannen.

Iedere dag bieden wij daarom kinderen verschillende activiteiten aan, binnen en buiten. De kinderen zijn vrij in hun keuze om hieraan mee te doen. Sommige kinderen hebben er behoefte aan om even een plek voor zichzelf te hebben. Wij vinden het belangrijk dat die mogelijkheid er ook is.


 

 

LRK nummer: 622455771