Stichting Kinderopvang Stampertjes
 


Ulla Boesewinkel

Beste allemaal,

Mijn naam is Ulla Boesewinkel.

Ik woon in Bussum met mijn jongste kinderen (20 en 17).
Mijn oudste zoon (22) woont en studeert in Amsterdam.
Ik houd van de natuur en vooral van water. In de zomer ben ik dan ook veel op en in de Loosdrechtse plassen te vinden.
Verder sport ik graag, luister ik veel naar muziek en vind ik het leuk om spelletjes te doen.
Ik ben na mijn studie meteen in de kinderopvang gaan werken en heb ruime ervaring opgedaan. Ik heb voor een grote stichting in Amsterdam gewerkt en voor een particuliere organisatie in Bussum. Nu vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb bewust gekozen voor kleinschalige opvang.
Na de zomersluiting mag ik voor deze fijne stichting komen werken.
Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de fijne sfeer waarin ik terecht ga komen. Ik verheug me erop om de kinderen met veel aandacht en liefde te begeleiden in hun ontwikkeling. 


Renee Korver

Hallo! Ik ben Renee, 38 jaar en moeder van een prachtige zoon van 9, Dilan.       

Ik hou er van om samen met mijn gezin te wandelen in de natuur en ik ben een echte boekenwurm! Ook van tuinieren en mijn tuin vol mooie kleurrijke plantjes zetten vind ik fijn.

Op vakantie kiezen we altijd mooie gebieden uit zoals de Ardennen zodat we in de auto kunnen stappen en we zien wel wat we tegen komen.
Ik heb vele jaren bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, ook een poosje als assistent leidinggevende, maar voelde aan dat het tijd werd om te gaan. Ik kon daar niet meer gewoon ZIJN voor de kinderen en dat is wat ik wil! 

Ik wil ze allemaal kunnen zien en voor zo ver ik kan geven wat ze nodig hebben.


            Sterre Houweling


Hallo, mijn naam is Sterre, 20 jaar oud en ik volg de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3.Bij deze opleiding ga ik 1x per week naar school en kom ik 3x per week werken bij kinderopvang Stampertjes. 

Deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik het erg leuk vind om met kinderen bezig te zijn en ik meer zou willen leren over de ontwikkeling van een kind. Ik werk nu voornamelijk bij de peuteropvang en buitenschoolse opvang.  

Rachel


Hi!
Ik ben Rachel, geboren in Amsterdam en woonachtig in Bussum.
Na bijna 27 jaar gewerkt te hebben op een verticale groep op een kinderdagverblijf in Amsterdam, (waarvan de eerste 12 jaar op een babygroep) vond ik het tijd worden voor iets nieuws! Dus heb ik in 2019 een nieuw kinderdagverblijf (aankomend IKC) helpen opstarten in Muiden, maar helaas werd door Corona mijn contract niet verlengd, en ben ik de afgelopen 2 jaar aan het werk geweest op een peutergroep in Hilversum, maar wilde ik graag iets meer doen in m’n werk. Bij de Stampertjes mag ik mijzelf nu pedagogisch medewerker Plus noemen, en krijg ik meer verantwoordelijkheden. Zo zal ik vanaf 1 juni werkzaam zijn op zowel het KDV, als op de Peuteropvang én de BSO! Ik heb daar veel zin in, een leuke uitdaging, ook omdat ik straks in augustus al 30 jaar in het vak zit!

Verder hou ik mij bezig met verschillende vrijwilligers werkzaamheden bij oa Atletiekvereniging Tempo en stichting burgerzin Naarden en ben ik secretaris van Buurtpreventievereniging Alert (Godelindebuurt Bussum)
Ook loop ik graag een rondje met m’n hardloopgroep, wandel en fiets ik graag, lees ik een boek en kijk ik naar Netflix ;-)
Gezellig met vrienden uit eten gaan, varen met ons bootje, op vakantie gaan naar Bonaire en borrelen staan ook eindelijk weer op het lijstje ‘omdat het weer kan!’

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!
Groetjes Rachel


Sharon


Mijn naam is Sharon  ik ben 33jaar oud, en samen met mijn 3 kinderen wonen wij in Bussum.

Per september ben ik te vinden op de BSO, ik ga de opleiding pedagogisch medewerker volgen. Deze opleiding duurt 18 maanden. Ik heb er ontzettend veel zin in, ik heb hiervoor jaren lang in een winkel gestaan van een bakker tot de Hema. Maar de kinderopvang bleef mij altijd interesseren, daarom heb ik de keus gemaakt om deze opleiding alsnog te gaan volgen.

In mijn vrije tijd sport ik, ik doe aan korfbal een leuk teamsport waar ik veel plezier uit haal.

Verder vind ik het leuk om dingen met de kinderen  te doen, lekker naar het bos of naar de speeltuin bijvoorbeeld.  Als ik daar naast nog tijd over heb  lees ik graag.