Stichting Kinderopvang Stampertjes
 


Jolanda Bitter

Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Jolanda Bitter. Ik ben getrouwd en heb twee zoons van 13 en 15 jaar. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs.
Het werken met kinderen vind ik ontzettend boeiend. En hier kan ik dat doen in een fijne huiskamersetting, die ik in het onderwijs miste. Oog hebben voor het individuele kind, een luisterend oor bieden aan de kinderen die heerlijk hun verhaal bij me kwijt willen en ze uitdagen en stimuleren op allerlei gebieden is wat het werken op de bso voor mij zo leuk maakt.

Daarnaast ben ik creatief en houd erg van schilderen, fotograferen en wandelen in de natuur.
Ik hoop de kinderen een fijne tijd op de BSO te kunnen geven, waar ze later met veel plezier aan terug kunnen denken.


Renee Korver

Hallo! Ik ben Renee, 38 jaar en moeder van een prachtige zoon van 9, Dilan.       

Ik hou er van om samen met mijn gezin te wandelen in de natuur en ik ben een echte boekenwurm! Ook van tuinieren en mijn tuin vol mooie kleurrijke plantjes zetten vind ik fijn.

Op vakantie kiezen we altijd mooie gebieden uit zoals de Ardennen zodat we in de auto kunnen stappen en we zien wel wat we tegen komen.
Ik heb vele jaren bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, ook een poosje als assistent leidinggevende, maar voelde aan dat het tijd werd om te gaan. Ik kon daar niet meer gewoon ZIJN voor de kinderen en dat is wat ik wil! 

Ik wil ze allemaal kunnen zien en voor zo ver ik kan geven wat ze nodig hebben.


            Sterre HouwelingHallo, mijn naam is Sterre, 20 jaar oud en ik volg de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3.Bij deze opleiding ga ik 1x per week naar school en kom ik 3x per week werken bij kinderopvang Stampertjes. 

Deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik het erg leuk vind om met kinderen bezig te zijn en ik meer zou willen leren over de ontwikkeling van een kind. Ik werk nu voornamelijk bij de peuteropvang en buitenschoolse opvang.