Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

Carla Hoedt
Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Carla Hoedt en ik woon al drie jaar in Muiderberg.
Daarvoor woonde ik ruim dertig jaar in Weesp. Ik heb tien jaar in Muiderberg op een kleinschalig kinderdagverblijf gewerkt.
Het was zodoende voor mij een feest der herkenning op de Casa. Daarna heb ik gewerkt als gastouder, dat vond ik ook heel leuk want ook dat was kleinschalig. Ik ben moeder van 4 kinderen waarvan er drie het huis al uit zijn.Verder woont er nog een studerende dochter thuis. 

Ik heb nu meegedraaid op de Casa en op de Stampertjes en heb daar echt van genoten. Geen dag met kinderen is hetzelfde en hoop snel weer mee te draaien.Jolanda Bitter

Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Jolanda Bitter. Ik ben getrouwd en heb twee zoons van 13 en 15 jaar. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs.
Het werken met kinderen vind ik ontzettend boeiend. En hier kan ik dat doen in een fijne huiskamersetting, die ik in het onderwijs miste. Oog hebben voor het individuele kind, een luisterend oor bieden aan de kinderen die heerlijk hun verhaal bij me kwijt willen en ze uitdagen en stimuleren op allerlei gebieden is wat het werken op de bso voor mij zo leuk maakt.

Daarnaast ben ik creatief en houd erg van schilderen, fotograferen en wandelen in de natuur.
Ik hoop de kinderen een fijne tijd op de BSO te kunnen geven, waar ze later met veel plezier aan terug kunnen denken.