Ulla Boesewinkel

Beste allemaal,

Mijn naam is Ulla Boesewinkel.

Ik woon in Bussum met mijn jongste kinderen (20 en 17).
Mijn oudste zoon (22) woont en studeert in Amsterdam.
Ik houd van de natuur en vooral van water. In de zomer ben ik dan ook veel op en in de Loosdrechtse plassen te vinden.
Verder sport ik graag, luister ik veel naar muziek en vind ik het leuk om spelletjes te doen.
Ik ben na mijn studie meteen in de kinderopvang gaan werken en heb ruime ervaring opgedaan. Ik heb voor een grote stichting in Amsterdam gewerkt en voor een particuliere organisatie in Bussum. Nu vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb bewust gekozen voor kleinschalige opvang.
Na de zomersluiting mag ik voor deze fijne stichting komen werken.
Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de fijne sfeer waarin ik terecht ga komen. Ik verheug me erop om de kinderen met veel aandacht en liefde te begeleiden in hun ontwikkeling.

Renee Korver

Hallo! Ik ben Renee, 38 jaar en moeder van een prachtige zoon van 9, Dilan.

Ik hou er van om samen met mijn gezin te wandelen in de natuur en ik ben een echte boekenwurm! Ook van tuinieren en mijn tuin vol mooie kleurrijke plantjes zetten vind ik fijn.

Op vakantie kiezen we altijd mooie gebieden uit zoals de Ardennen zodat we in de auto kunnen stappen en we zien wel wat we tegen komen.
Ik heb vele jaren bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, ook een poosje als assistent leidinggevende, maar voelde aan dat het tijd werd om te gaan. Ik kon daar niet meer gewoon ZIJN voor de kinderen en dat is wat ik wil!

Ik wil ze allemaal kunnen zien en voor zo ver ik kan geven wat ze nodig hebben.

Sterre Houweling

Hallo, mijn naam is Sterre, 20 jaar oud en ik volg de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3.Bij deze opleiding ga ik 1x per week naar school en kom ik 3x per week werken bij kinderopvang Stampertjes.

Deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik het erg leuk vind om met kinderen bezig te zijn en ik meer zou willen leren over de ontwikkeling van een kind. Ik werk nu voornamelijk bij de peuteropvang en buitenschoolse opvang.