Judith Regeer

Pedagogisch medewerker plus

Judith Regeer: Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Judith Regeer. Ik ben 43 jaar en moeder van drie kinderen. Ik ben geboren in Den Haag en vanaf mijn 9de opgegroeid in Amsterdam. Sinds ruim 9 jaar woon ik in Almere.
Hier geniet ik van groen, natuur, ruimte en rust. In Almere maakte ik kennis met kleinschalige Antroposofische kinderopvang, doordat ik op zoek ging voor opvang voor mijn middelste dochter. Het voelde zo fijn en vertrouwd.

Mijn kinderen maakte de overstap van regulier onderwijs naar Vrije school onderwijs en hebben het naar hun zin. Het toeval wilde dat er een vacature vrij kwam in Almere bij een andere kleinschalige Antroposofische kinderopvang. Dus solliciteerde ik daar en werd aangenomen. Hier heb ik afgelopen 10 jaar met veel plezier gewerkt en veel geleerd over Emi Pikler en geweldloze communicatie van Dr Rosenberg. Naar zoveel jaar op dezelfde werkplek voelde ik in mijn hele wezen dat het tijd was voor een nieuwe werkomgeving en nieuwe avonturen. De groepen werden daar voller en voller wat soms erg onprettig voelde.
Ik hecht heel veel waarde aan rust, regelmaat en aandacht voor de kinderen.

Ik zie er ontzettend naar uit om in het nieuwe jaar te beginnen. Ik heb de afgelopen maand twee ochtenden gewerkt en ik heb genoten van de rust, ruimte en alle tijd die ik had voor de kinderen. Zo kleinschalig had ik nog nooit gewerkt en het voelde super fijn en warm.

Ulla Boesewinkel

Beste allemaal,

Mijn naam is Ulla Boesewinkel.
Ik woon in Bussum met mijn jongste kinderen (20 en 17).
Mijn oudste zoon (22) woont en studeert in Amsterdam.
Ik houd van de natuur en vooral van water. In de zomer ben ik dan ook veel op en in de Loosdrechtse plassen te vinden.
Verder sport ik graag, luister ik veel naar muziek en vind ik het leuk om spelletjes te doen.
Ik ben na mijn studie meteen in de kinderopvang gaan werken en heb ruime ervaring opgedaan. Ik heb voor een grote stichting in Amsterdam gewerkt en voor een particuliere organisatie in Bussum.
Nu vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb bewust gekozen voor kleinschalige opvang. Na de zomersluiting mag ik voor deze fijne stichting komen werken.
Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de fijne sfeer waarin ik terecht ga komen. Ik verheug me erop om de kinderen met veel aandacht en liefde te begeleiden in hun ontwikkeling.

pedagogisch medewerker:
Chantal van Bakel

Via dit bericht wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen als nieuwe pedagogisch medewerkster.

Mijn naam is Chantal van Bakel. Ik woon in Almere en ben moeder van een zoontje van 5 jaar zelf ben ik 33 jaar.
In het dagelijks leven vind ik het fijn om te wandelen door de bossen of aan zee. Ook ben ik erg creatief en werk ik graag met de seizoenen en natuurlijke materialen.
Na het behalen van mijn spw diploma in 2007 ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang. Helaas brak in 2010 de crisis uit en moest ik noodgedwongen op zoek naar ander soort werk. Zo ben ik tijdelijk terecht gekomen in de optiek. Sinds 3 a 4 jaar werk ik weer in de kinderopvang en dat voelt ontzettend fijn.

Ik kijk er naar uit om met jouw kind(eren) dagelijks een fijne tijd te hebben en een goede band op te bouwen.

Gillian Zwart

Mijn naam is Gillian Zwart,

Samen met mijn partner en zoon woon ik in Huizen.
Vanaf jongs af aan wilde ik met kinderen werken. Ik vind het fantastisch om een kind te zien ontwikkelen en groeien en daar een ondersteuning in te mogen zijn.
In 2015 heb ik mijn MBO studie Pedagogisch werk afgerond en ben ik in de kinderopvang gaan werken.
Ondanks dat mijn werkleven een zijspoor nam richting HR, begon het na de geboorte van mijn zoon steeds meer te leven om weer met kinderen te gaan werken en de HBO studie pedagogiek te starten.