Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

 


Judith Regeer

 Pedagogisch medewerker plus

 

 

Judith Regeer: Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Judith Regeer. Ik ben 43 jaar en moeder van drie kinderen. Ik ben geboren in Den-Haag en vanaf mijn 9de opgegroeid in Amsterdam. Sinds ruim 9 jaar woon ik in Almere.
Hier geniet ik van groen, natuur, ruimte en rust. In Almere maakte ik kennis met kleinschalige Antroposofische kinderopvang doordat ik op zoek ging voor opvang voor mijn middelste dochter. Het voelde zo fijn en vertrouwd.

Mijn kinderen maakte de overstap van regulier onderwijs naar Vrije school onderwijs en hebben het naar hun zin. Het toeval wilde dat er een vacature vrij kwam in Almere bij een andere kleinschalige Antroposofische kinderopvang. Dus solliciteerde ik daar en werd aangenomen. Hier heb ik afgelopen 10 jaar met veel plezier gewerkt en veel geleerd over Emi Pikler en geweldloze communicatie van Dr Rosenberg. Naar zoveel jaar op dezelfde werkplek voelde ik in mijn hele wezen dat het tijd was voor een nieuwe werkomgeving en nieuwe avonturen. De groepen werden daar voller en voller wat soms erg onprettig voelde.
Ik hecht heel veel waarde aan rust, regelmaat en aandacht voor de kinderen.

Ik zie er ontzettend naar uit om in het nieuwe jaar te beginnen. Ik heb de afgelopen maand twee ochtenden gewerkt en ik heb genoten van de rust, ruimte en alle tijd die ik had voor de kinderen. Zo kleinschalig had ik nog nooit gewerkt en het voelde super fijn en warm.

 

 


 

Samira Broers
Pedagogisch medewerker plus

Wat leuk dat ik mij mag voorstellen als nieuwe werknemer bij Casa, dit doe ik dan ook heel graag! mijn naam is Samira, 36 jaar, nu nog wonend in Naarden maar hopelijk ooit in een Tiny house in de omgeving.

Mijn grootste geluk zijn mijn zoon van 18 en dochter van 11.
Jaren terug ben ik assistent leidinggevende geweest in een kleinschalig kinderdag verblijf en heb daarna nog wat andere banen gehad om uiteindelijk toch weer met mijn hart bij een kleinschalig kinderdagverblijf te komen. een warm, liefdevol kinderdagverblijf wat ook gelijk omschrijft wie ik ben. 

Ik hoop dat ik de kinderen kan geven waar Casa voor staat en ik ga voor open communicatie met ouders, collega's en leidinggevende.

 

 
Renee Korver

 

Hallo! Ik ben Renee, 38 jaar en moeder van een prachtige zoon van 9, Dilan.       


Ik hou er van om samen met mijn gezin te wandelen in de natuur en ik ben een echte boekenwurm! Ook van tuinieren en mijn tuin vol mooie kleurrijke plantjes zetten vind ik fijn.

Op vakantie kiezen we altijd mooie gebieden uit zoals de Ardennen zodat we in de auto kunnen stappen en we zien wel wat we tegen komen. 

Ik heb vele jaren bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, ook een poosje als assistent leidinggevende, maar voelde aan dat het tijd werd om te gaan. Ik kon daar niet meer gewoon ZIJN voor de kinderen en dat is wat ik wil! 
Ik wil ze allemaal kunnen zien en voor zo ver ik kan geven wat ze nodig hebben.
ik heb enorm veel zin om in juni te gaan starten bij Casa!pedagogisch medewerker:
Chantal van Bakel


Via dit bericht wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen als nieuwe pedagogisch medewerkster. 

Mijn naam is Chantal van Bakel. Ik woon in Almere en ben moeder van een zoontje van 5 jaar zelf ben ik 33 jaar. 
In het dagelijks leven vind ik het fijn om te wandelen door de bossen of aan zee. Ook ben ik erg creatief en werk ik graag met de seizoenen en natuurlijke materialen.
Na het behalen van mijn spw diploma in 2007 ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang. Helaas brak in 2010 de crisis uit en moest ik nood gedwongen op zoek naar ander soort werk zo ben ik tijdelijk terecht gekomen in de optiek. Sinds 3 a 4 jaar werk ik weer in de kinderopvang en dat voelt ontzettend fijn.

Ik kijk er naar uit om met uw kind(eren) dagelijks een fijne tijd te hebben en een goede band op te bouwen. 

Groeten van Chantal van Bakel