Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

 


Judith Regeer

Pedagogisch medewerker plus

 

 

Judith Regeer: Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Judith Regeer. Ik ben 43 jaar en moeder van drie kinderen. Ik ben geboren in Den-Haag en vanaf mijn 9e opgegroeid in Amsterdam. Sinds ruim 9 jaar woon ik in Almere.
Hier geniet ik van groen, natuur, ruimte en rust. In Almere maakte ik kennis met kleinschalige Antroposofische kinderopvang doordat ik op zoek ging voor opvang voor mijn middelste dochter. Het voelde zo fijn en vertrouwd.
Mijn kinderen maakte de overstap van regulier onderwijs naar Vrije school onderwijs en hebben het naar hun zin. Het toeval wilde dat er een vacature vrij kwam in Almere bij een andere kleinschalige Antroposofische kinderopvang. Dus solliciteerde ik daar en werd aangenomen. Hier heb ik afgelopen 10 jaar met veel plezier gewerkt en veel geleerd over Emi Pikler en geweldloze communicatie van Dr Rosenberg. Naar zoveel jaar op dezelfde werkplek voelde ik in mijn hele wezen dat het tijd was voor een nieuwe werkomgeving en nieuwe avonturen. De groepen werden daar voller en voller wat soms erg onprettig voelde.
Ik hecht heel veel waarde aan rust, regelmaat en aandacht voor de kinderen. Ik zie er ontzettend naar uit om in het nieuwe jaar te beginnen. Ik heb de afgelopen maand twee ochtenden gewerkt en ik heb genoten van de rust, ruimte en alle tijd die ik had voor de kinderen. Zo kleinschalig had ik nog nooit gewerkt en het voelde super fijn en warm.

 

 


 

Samira Broers
Pedagogisch medewerker plus

Wat leuk dat ik mij mag voorstellen als nieuwe werknemer bij Casa, dit doe ik dan ook heel graag! mijn naam is Samira, 36 jaar, nu nog wonend in Naarden maar hopelijk ooit in een Tiny house in de omgeving.
Mijn grootste geluk zijn mijn zoon van 18 en dochter van 11.
Jaren terug ben ik assistent leidinggevende geweest in een kleinschalig kinderdag verblijf en heb daarna nog wat andere banen gehad om uiteindelijk toch weer met mijn hart bij een kleinschalig kinderdagverblijf te komen. een warm, liefdevol kinderdagverblijf wat ook gelijk omschrijft wie ik ben. 

Ik hoop dat ik de kinderen kan geven waar Casa voor staat en ik ga voor open communicatie met ouders, collega's en leidinggevende.

 

  

Anne Achterberg
Leidinggevende

Graag stel ik me even voor. Ik ben al geruime tijd werkzaam in de kinderopvang branche waar ik tot op heden met veel plezier mijn vaardigheden inzet ten behoeve van ieder kind. De ontwikkeling die ieder mens door maakt is prachtig om te zien en in het bijzonder de ontwikkeling van kinderen, die in hun jonge jaren in een rap tempo zoveel dingen eigen maken. Daaraan te mogen bijdrage is mij zeer dierbaar.

Samen met het team een veilige haven creëren waar ieder kind mag zijn wie hij/zij is en zijn/haar eigen ontwikkeling mag doormaken. Dit te waarborgen op alle mogelijke vlakken is waar we het voor doen.

Naast mijn werk geniet ik ook van mijn gezin bestaande uit 3 kinderen en een echtgenoot. Wij gaan er graag op uit om mooie stukken natuur te verkennen, met de fiets of benenwagen. Graag combineren we dit met een leuk spelelement zoals een speurtocht. En wanneer het weer het echt niet toe laat genieten we van spelletjes binnenshuis of het lezen van een goed boek. Wanneer er tijd over is steek ik ook graag mijn handen in de boetseerklei of vind ik mijn rust door het schrijven van verhalen.


Renee Korver

Hallo! Ik ben Renee, 38 jaar en moeder van een prachtige zoon van 9, Dilan.       
Ik hou er van om samen met mijn gezin te wandelen in de natuur en ik ben een echte boekenwurm! Ook van tuinieren en mijn tuin vol mooie kleurrijke plantjes zetten vind ik fijn.

Op vakantie kiezen we altijd mooie gebieden uit zoals de Ardennen zodat we in de auto kunnen stappen en we zien wel wat we tegen komen.
Ik heb vele jaren bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, ook een poosje als assistent leidinggevende, maar voelde aan dat het tijd werd om te gaan. Ik kon daar niet meer gewoon ZIJN voor de kinderen en dat is wat ik wil! 
Ik wil ze allemaal kunnen zien en voor zo ver ik kan geven wat ze nodig hebben.
ik heb enorm veel zin om in juni te gaan starten bij Casa!