Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

Het bestuur van Stichting Kinderopvang Stampertjes (SKS) wordt gevormd door Wil Overman (Bestuurslid), Kim Bos (Secretaris) en Anne Achterberg (Voorzitter Bestuur, Algemeen Leidinggevende).

Oorspronkelijk bestond er een peuterspeelzaal de Stampertjes. Stichting Kinderopvang Stampertjes is in 2019 opgericht vanuit de gedachte om het kinderopvang aanbod te verrijken. Onder deze stichting vallen twee vestigingen: peuterspeelzaal Stampertjes en kinderdagverblijf Casa.  

Met veel plezier en toewijding maken wij ons sterk voor het bieden van kleinschalige kwalitatief goede opvang. Waar zowel de ouders als de kinderen zich welkom voelen. Wij zijn een bestuur die zich actief betrokken voelt bij de werkzaamheden op de vestigingen. We zijn dan ook geregeld aanwezig en gemakkelijk bereikbaar voor ouders. Zit je met en vraag, idee of kwestie die je met ons zou willen bespreken, aarzel niet en neem contact met ons op. Of u stuurt een e-mail naar bestuur@stichtingkinderopvangstampertjes.nl


Anne Achterberg, Voorzitter Bestuur,
Algemeen Leidinggevende

Tel.0628409181 


Graag stel ik me even voor. Ik ben al geruime tijd werkzaam in de kinderopvang branche waar ik tot op heden met veel plezier mijn vaardigheden inzet ten behoeve van ieder kind. De ontwikkeling die ieder mens door maakt is prachtig om te zien en in het bijzonder de ontwikkeling van kinderen, die in hun jonge jaren in een rap tempo zoveel dingen eigen maken. Daaraan te mogen bijdrage is mij zeer dierbaar.

Samen met het team een veilige haven creëren waar ieder kind mag zijn wie hij/zij is en zijn/haar eigen ontwikkeling mag doormaken. Dit te waarborgen op alle mogelijke vlakken is waar we het voor doen.

Naast mijn werk geniet ik ook van mijn gezin bestaande uit 3 kinderen en een echtgenoot. Wij gaan er graag op uit om mooie stukken natuur te verkennen, met de fiets of benenwagen. Graag combineren we dit met een leuk spelelement zoals een speurtocht. En wanneer het weer het echt niet toe laat genieten we van spelletjes binnenshuis of het lezen van een goed boek. Wanneer er tijd over is steek ik ook graag mijn handen in de boetseerklei of vind ik mijn rust door het schrijven van verhalen.


Mijn naam is Wil Overman. Ik maak onderdeel uit van het bestuur van Stichting Kinderopvang Stampertjes. Samen dragen wij zorg voor het bieden van kwalitatief goede kinderopvang. 
Waar ik kan, draag ik graag bij met allerlei hand en spandiensten, zoals hulp bij de extra dagen ( Sint/Kerst/Paas/Modderdag/Afsluitochtend), Indien nodig ga ik met de uitjes van de peuters mee (kinderboerderij, slaapkamer van Sinterklaas, enzovoort). 

Eens in de 6 weken hebben we een bestuursvergadering, waarin we allerlei zaken bespreken op bestuurlijk gebied, zoals o.a.: preventiebeleid, veiligheid. Ik ben één van de BHV-ers. Bij het teamoverleg ben ik ook aanwezig. Ik ben wisselend aanwezig op de vestigingen. Hardlopen is een van mijn favoriete bezigheden.


Mijn naam is kim Bos, getrouwd en moeder van twee zoons,
Ben als persoonlijk begeleider werkzaam in de gehandicaptenzorg op een woongroep.
Ruim 17 jaar ben ik inmiddels verbonden aan PSZ de Stampertjes eerst als pedagogisch medewerker en later als invalkracht heb ik mijn steentje bijgedragen aan de professionalisering van de Stampertjes. Toen de mogelijkheid zich voordeed om een stichting te starten ben ik vol overtuiging bestuurslid geworden van SKS.
Afgelopen jaren hebben we een ongelofelijke groei doorgemaakt en kunnen we kinderopvang bieden die aan vele wensen voldoet, met een KDV, PSZ en een BSO die gedragen worden door een team enthousiaste pedagogisch medewerkers. Ik ben dan ook erg trots om onderdeel uit te maken van de SKS. Ik ben op dit moment bezig met een opleiding tot kindercoach en hoop mij in de toekomst daarmee nog meer in te kunnen zetten binnen de stichting.