Stichting Kinderopvang Stampertjes
 

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf 15-20 uur per week,

Mogelijk te combineren met buitenschoolseopvang of peuterspeelzaal.

Je bent van nature zorgzaam en je kunt een combinatie smeden tussen onverdeelde aandacht geven aan baby’s en tegemoet komen aan de behoeftes van kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Je hebt affiniteit met natuurlijke materialen en het volgen van de ontwikkeling van ieder individueel kind. En je bent toe aan een nieuwe werkplek waar je veel vrijheid krijgt en ongekend veel  mogelijkheden hebt om er met kinderen op uit te gaan.

Kinderopvang de Stampertjes

Kinderopvang de Stampertjes is een kleinschalige kinderopvangorganisatie in Bussum, met een gezellig team van ervaren pedagogisch medewerkers. We zijn gestart met een peuterspeelzaal van 16 kindplaatsen per dag en hebben sinds kort een klein bijzonder kinderdagverblijf overgenomen met 6 kindplaatsen per dag. Ons motto ‘ Groot worden doen we samen’ en zo werken wij ook. Wij hechten veel aandacht aan de relatie tussen pedagogisch medewerker en ouder(s)/verzorger(s). Samen creëren we de opvang die we ieder kind toe wensen. Een warme en geborgen plek waar ieder kind mag zijn wie hij is en waar hem de ruimte wordt geboden om op eigen wijze te ontwikkelen.

De functie

In de functie van pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ontwikkeling en verzorging van kinderen tussen de 0-4 jaar. Je staat alleen op de groep met maximaal 6 kinderen. Ons pedagogisch beleid is hierbij het uitgangspunt.  Je maakt deel uit van een team medewerkers dat werkzaam is op zowel het kinderdagverblijf als de peuterspeelzaal. Je bent aanwezig bij de gezamenlijke kind/werkoverleggen (3 x per jaar) en teamvergaderingen (6x per jaar). Onze wens is een kandidaat te vinden die niet alleen vrolijk, creatief en betrokken is maar die ook echt plezier beleeft aan het bieden van een zo optimaal mogelijke dag waarin je laat zien wat er nu echt toe doet in de belevingswereld van het kind.

Dit ben jij

 • je beschikt over een diploma op pedagogisch of verzorgend gebied op minimaal mbo-3 niveau (check je diploma!);
 • je bent energiek, hebt een open houding, denkt in mogelijkheden en gaat graag een avontuur aan;
 • je bent enthousiast, neemt graag initiatief en staat open voor feedback (geven en ontvangen);
 • je straalt rust uit en hebt het vermogen aan te voelen en juist in te schatten wanneer er begeleiding of      leiding nodig is.
 • Kennis van de theorie van Maria Montessori en/of Rudolfh Steiner is een pré
 • je bent 25-30 uur per week beschikbaar, verdeeld over 3 dagen.
 • Bereid tot het aanvragen van een VOG

Ons aanbod

 • een leuke functie waar je je eigen talent naar hartenlust kunt inzetten en waar veel ruimte is voor      eigen inbreng;
 • de salariëring is volgens cao Kinderopvang, schaal 6;
 • een overeenkomst voor 15-20 uur per week voor 2 dagen. Om te beginnen voor acht maanden met de intentie      tot verlenging;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden en interne opleidingen om je te kunnen blijven      ontwikkelen;
 • een ongekende hoeveelheid vrijheid      om er met de kinderen op uit te gaan met de bolderkar naar      bijvoorbeeld een speeltuin, markt of bakker;
 • Een gezellige informele organisatiestructuur met korte communicatielijnen.

Interesse in deze vacature?

Spreekt deze vacature jou aan en wil jij graag deel uitmaken van dit betrokken en enthousiaste team ? Solliciteer!!! We ontvangen  graag jouw cv en korte motivatie via de mail: anneachterberg@peuterspeelzaaldestampertjes.nl. Na ontvangst krijg je altijd een bevestiging en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek. 

Heb je vragen? Neem telefonisch contact op met onze leidinggevende Anne Achterberg 0628409181