Wij hebben bewust gekozen voor 1 gezamenlijke oudercommissie voor zowel het kinderdagverblijf als de peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang. De oudercommissie bestaat uit minimaal 2 ouders tot maximaal 6 ouders.

Er wordt 5 x per jaar vergaderd. In deze vergaderingen spreken we over de algemene gang van zaken, beleidsstukken, eventuele veranderingen en de belevingen van de ouders betreffende de opvang en alles wat daarmee samenhangt.

Onze huidige Oudercommissie stelt zich graag voor:

Oudercommissie Wie is Wie?

Jan

Hoi, ik ben Jan. Vriend van Charlotte en vader van Lene (10 maanden). Lene is één van de nieuwste bewoners van de Casa. We zijn net verhuisd van Amsterdam naar Bussum en we hebben een leuk stulpje gevonden aan de Sint Janslaan. Ik werk zelf als freelance art-director en Charlotte begeleidt jongvolwassenen met autisme. Ik hoop dat Lene de tijd van haar prille leven heeft op de Casa en ik ben in de oudercommissie gestapt om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Florence

Mijn naam is Florence, getrouwd met Willem en moeder van Olivier (3 jaar) en Emilie (1 jaar). Olivier & Emilie gaan samen naar de Casa en Olivier naar de Stampertjes. Ik werk met plezier als gedragsdeskundige bij een grote zorginstelling in Amsterdam.Graag denk ik mee met de organisatie waaronder de herstart voor de Casa; om de authentieke gedachte te behouden en samen te kijken naar de nieuwe ontwikkelingen.

Brechje

Mijn naam is Brechje, 34 jaar, samenwonend met Roelof en moeder van Lynn (3), Roos (2) en Hannah (6 mnd). Ik werk in AmsterdamUMC op de spoedeisende hulp als SEH-verpleegkundige. Daarnaast af en toe als docent. Lynn en Roos gaan altijd met veel plezier, 2 ochtenden in de week, naar de Stampertjes. Het is een prettige plek om te komen, o.a. doordat het heel toegankelijk is. 1 groep met eigenlijk altijd dezelfde leidsters. Deze toegankelijkheid is heel prettig voor (mijn) kinderen en daarom wil ik er ook graag een steentje aan bijdragen om dit te waarborgen. Daarnaast vind ik het ook leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en hierover mee te denken.

Heb je ideeën of vragen, spreek ons gerust aan als je ons tegenkomt of stuur een e-mail naar

oc@stichtingkinderopvangstampertjes.nl